Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti on ihanan helppotekoinen, mutta tyylikäs ja erittäin maistuva salaatti.
Hyödynnä Nevalan Perunan kypsiä pariisinperunoita ja valmistat salaatin muutamassa minuutissa.
Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti ja sitruunapestokastike
Tulosta reseptiRaaka-aineet
Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti:
700 g Nevalan Kypsät Pariisinperunat
375 g mozzarellapalloja
150-200 g sitruunapestokastiketta
200 g miniluumutomaatteja
rucolaa
Voit käyttää valmista sitruunapestokastiketta.
Jos haluat tehdä sen itse, tässä ohje.
Sitruunapestokastike:
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa
30 g parmesaanijuustoa
mustapippuria myllystä
(suolaa myllystä)
ripaus suolaa
½ hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste
Valmistus
- Poista Pariisinperunat pakkauksesta ja laita kulhoon.
- Laita joukkoon valutetut mozzarellapallot ja lisää sitruunapestokastike ja puolitetut miniluumutomaatit.
- Sekoita ainekset sekaisin ja koristele salaatti rucolalla.
Sitruunapestokastike:
- Laita kaikki pestokastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai pienellä leikkurinterällä hienoksi kastikkeeksi.
- Tarkista maku.
- Rouhi joukkoon tarvittaessa suolaa.